Top Health Tools
Top Reports
Top Articles
Top Reviews
   
 

Share/Bookmark
...............................................................................................................

MARCH 9, 2015 by EDITOR
16 Excuses To Transform Into Powerful Affirmations


What would my life look like without these excuses and how would it feel? Dr. Wayne Dyer self-help author, motivational and transformational speaker, gives us insight into how to change our excuses into positive affirmations daily to see a change in your thoughts and intention.

1) Excuse -- It will be difficult. > Becomes >

ANSWER -- I have the ability to accomplish any task I set my mind to with ease and comfort.


2) Excuse
-- It is going to be risky. > Becomes >

ANSWER -- Being myself involves no risk. It is my ultimate truth and I live fearlessly.


3) Excuse
-- It is going to take a long time. > Becomes >

ANSWER -- I have infinite patience when it comes to fulfilling my own destiny.


4) Excuse
- I don’t deserve it. > Becomes >

ANSWER -- I am divine creation -- a piece of God - how can I be undeserving?


5) Excuse
-- It is not my nature. > Becomes >

ANSWER -- My essential nature is perfect and faultless -- it is to this nature that I return


6) Excuse
-- I can’t afford it. > Becomes >

ANSWER -- I am connected to unlimited source of abundance.


7) Excuse
-- Nobody will help me

ANSWER -- The right circumstances and people are already here and will show up on time.


8) Excuse
- It has never happened before

ANSWER -- I am open and willing to attract all that I desire beginning here and now


9) Excuse
-- I am not strong enough

ANSWER - I have access to unlimited assistance. My strength comes from my connection to my source.


10) Excuse
-- I am not smart enough

ANSWER -- I’m a creation of the divine mind, all is perfect and I am a genius in my own right.


11) Excuse
- I am too old -- not old enough.

ANSWER -- I am an infinite being -- the age of my body has no bearing on what I do or who I am.


12) Excuse
-- It’s too big. > Becomes>

ANSWER -- I think only about what I can do now. By thinking small I accomplish great things.


13) Excuse
-- I don’t have the energy.

ANSWER -- I feel passionately about my life. And this passion fills me with excitement and energy.


14) Excuse
-- It is my personal family history

ANSWER -- I live in the present moment by being grateful for all of my life experiences as a child.


15) Excuse
-- I am too busy. > Becomes >

ANSWER -- As I un clutter my life I free myself to answer the callings of my soul.


16) Excuse
-- I am too scared. > Becomes >

ANSWER -- I can accomplish anything I put my mind to because I know I’m never alone.

Source:
Dr. Wayne Dyer - Excuses Be Gone

This site is owned and operated by PreventDisease.com 1999-2016. All Rights Reserved. All content on this site may be copied, without permission, whether reproduced digitally or in print, provided copyright, reference and source information are intact and use is strictly for not-for-profit purposes. Please review our copyright policy for full details.
aaa
Interact
volunteerDonateWrite For Us
Stay Connected With Our Newsletter